Hoe lang kan ik een machine huren?

De huurperiode varieert meestal van enkele uren tot enkele weken of zelfs maanden, afhankelijk van de duur van het project. Wij bieden flexibele huuropties aan op maat van wat je nodig hebt.

Wat zijn de vereisten om een machine te huren?

Om een machine te huren, moet je in de meeste gevallen een geldig identiteitsbewijs en een geldig rijbewijs kunnen voorleggen. Sommige machines vereisen mogelijk ook speciale licenties of certificeringen.

Hoeveel kost het om een machine te huren?

De huurprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type machine, de duur van de huurperiode en de locatie. Wij kunnen eventueel commerciële korting toestaan voor langere huurperiodes of in geval van huren van meerdere machines tegelijk.

Wat moet ik doen als de machine defect raakt tijdens de huurperiode?

Als de machine defect raakt tijdens de huurperiode, neem dan onmiddellijk contact op met ons om het probleem te melden. We kijken dan verder voor een oplossing zoals herstellen of vervangen indien mogelijk.

Moet ik de machine schoonmaken voordat ik deze terugbreng?

Ja, de machines dienen in goede staat terug te worden gebracht. Wij kunnen u instructies geven over hoe u de machine moet schoonmaken en welke reinigingsmiddelen u kunt gebruiken.

Hoe wordt de machine geleverd en opgehaald?

Xavier verhuur kan de machine op locatie afleveren en ophalen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand en de grootte van de machine. U kunt ook overwegen om de machine zelf op te halen en terug te brengen om de kosten te verlagen.

Moet ik een borg betalen om een machine te huren?

Ja, in de meeste gevallen moet u een borg betalen voordat u een machine kunt huren. De hoogte van de borg hangt af van het type machine en de duur van de huurperiode. De borg wordt terugbetaald zodra de machine in goede staat is geretourneerd.

Heeft u een andere vraag over ons verhuuraanbod of wenst u een toestel te reserveren?

Contacteer ons